Uw brommobiel specialist


Wij zijn uw specialist op het gebied van brommobielen. Voor de aankoop, onderhoud en reparatie van uw brommobiel bent u bij ons aan het juiste adres.


Microcar & Ligier dealer


Wij zijn erkend Microcar & Ligier dealer van Zuid-Limburg. Wij geven u graag advies bij de aankoop van een nieuwe Microcar of Ligier. Ook hebben wij voor u een ruime keuze aan occasions van alle merken. In onze showroom vindt u de brommobiel die bij u past. Kom kennis maken met onze brommobielen en ervaar deze middels een testrit. Tot ziens in onze showroom!

Grenzenloze mogelijkheden


De brommobiel is het voertuig dat bij u past! Uw mobiliteit wordt verhoogd en u kunt op een veilige en comfortabele manier gaan en staan waar u wilt. De brommobiel is er voor jou, u en mij. Iedereen vanaf 16 jaar in het bezit van een AM rijbewijs kan en mag in een brommobiel rijden. Bij een brommobiel is overal aan gedacht naast veiligheid en comfort, is deze voorzien van vele opties, stille motoren en heeft de brommobiel een sportieve, luxe en moderne uitstraling!

Onderhoud aan uw brommobiel


Naast onze showroom beschikken wij over een ruime werkplaats waar met zorg aan uw brommobiel wordt gewerkt. Om uw brommobiel in topconditie te houden adviseren wij 1 keer per jaar of om de 5000 km een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Indien gewenst komen wij uw brommobiel gratis aan huis ophalen dit in geheel zuid Limburg. Voor een onderhoudsbeurt of reparatie kunt u ook bij ons terecht wanneer uw brommobiel niet bij ons is gekocht. Is uw brommobiel toe aan een onderhoudsbeurt of reparatie maak dan een afspraak bij Brommobiel Centrum CC Uw Brommobiel Specialist!

De keuze voor Brommobiel Centrum CC


De keuze voor Brommobiel Centrum CC is de beste keuze voor u en uw brommobiel. Uw brommobiel verdient het beste onderhoud en u als klant de beste service. Dit streven wij na met ons team bestaande uit ervaren brommobiel specialisten. Naast de specialisatie ligt ook ons hart bij de brommobiel dit laatste stralen wij als team uit. Samen staan wij garant voor de beste service, kwaliteit en kennis. Voor ons is de klant koning en is alleen het beste goed genoeg!
+1250

KOPJES KOFFIE


+1734

BANDEN VERWISSELD


+660

SLEUTELS OVERHANDIGD


+4240

BLIJE KLANTEN