Service & onderhoud voor uw brommobiel


Wij van Brommobiel Centrum CC uit Beek – uw Brommobiel Specialist, staan bekend om de beste service en kwaliteit! Daar wij kwaliteit garanderen wordt het onderhoud aan uw brommobiel uitgevoerd door zeer gedegen en gespecialiseerde monteurs in brommobielen. Deze werken dagelijks aan brommobielen en hebben dan ook de nodige ervaring. Wij houden uw brommobiel in topconditie!

Brommobiel Centrum CC – Uw brommobiel Specialist!

Gratis haal- en brengservice voor heel Zuid-Limburg!


Bij Brommobiel Centrum CC hoeft u voor onderhoud van uw brommobiel zelfs niet meer de deur uit. Wij komen gratis in geheel Zuid-Limburg op afspraak uw brommobiel aan huis ophalen en brengen hem weer terug. Dus ook wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om de brommobiel te brengen, kunt u uw brommobiel laten onderhouden door Brommobiel Centrum CC – uw brommobiel Specialist in Beek!

Leen-brommobiel


Bij Brommobiel Centrum CC blijft u ook mobiel wanneer uw brommobiel ter reparatie in onze werkplaats is. Wij hebben 3 leen-voertuigen ter beschikking, zo staat er altijd een voor u klaar! Bij het maken van een afspraak in onze werkplaats kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van een Leen-brommobiel. Wanneer uw brommobiel aan huis opgehaald dient te worden, bezorgen wij ook de Leen-brommobiel bij u aan huis. Met onze service blijft u altijd mobiel!


Meer dan 10 jaar ervaring!


Brommobielcentrum CC in Beek huisvest meer dan 10 jaar ervaring aan het onderhoud van brommobielen. Door onze deskundigheid en specialistische vakkennis zorgen wij ervoor dat u zorgeloos gebruik kunt maken van uw brommobiel.

Onderhoud


Om uw brommobiel in topconditie te houden adviseren wij van Brommobiel Centrum CC en de Brommobiel fabrikanten, 1 keer per jaar of om de 5000 KM een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bij ons, als erkent Microcar en Ligier Dealer, bent u er zeker van dat alleen originele onderdelen worden gebruikt bij reparaties en onderhoud. Deze onderdelen hebben dezelfde duurzame kwaliteit als de rest van uw brommobiel. Onze specialisten staan garant voor kwaliteit en houden uw brommobiel in topconditie! Ook wanneer uw brommobiel niet bij ons is gekocht, kunt u uiteraard bij ons terecht!


Aankoop brommobiel


Bij Brommobiel Centrum CC is de aankoop van een brommobiel een ware beleving. U stapt binnen in onze showroom en treft hier een ruime keuze in nieuwe en gebruikte brommobielen aan inclusief garantie. De nieuwste modellen van Microcar en Ligier zijn bij ons in de showroom te bewonderen. Middels een testrit in een van onze Demo-voertuigen maakt u kennis met verschillende motoren en het rijgemak van een brommobiel. Bij Brommobiel Centrum CC ervaart u de kwaliteit, rijcomfort en de luxe van een brommobiel. Kortom, bij ons vindt u de brommobiel die bij u past!